De offerte

Zowel telefonisch als per e-mail kunt u bij ons een geheel vrijblijvende offerte aanvraag doen.
Ons streven is om dan nog dezelfde dag een afspraak met u te maken om het werk te komen bekijken. Tijdens dit bezoek zullen we uw wensen en de mogelijkheden bespreken.
Binnen een aantal dagen ontvangt u van ons een uitgewerkte offerte met hierin de besproken werkzaamheden, de uit te voeren behandelingen , de gebruikte producten, de garantie termijn en natuurlijk de kosten.
Rond één week nadat wij de offerte uitgebracht hebben, zullen wij contact met u opnemen, om ook weer geheel vrijblijvend de offerte met u door te nemen.

Al met al komt komt er bij het behandelen van een object nogal iets kijken.
Als we schilderwerk als uitgangspunt nemen, hebben we onder andere te maken met:

  • Hoe is de ondergrond.
  • Welk materiaal is eerder gebruikt.
  • Dienen er reparaties uitgevoerd te worden.
  • Kunnen we een duurzamer resultaat bereiken.
  • Kunnen we een groenere oplossing toepassen.

De uitvoering

Als u zich kunt vinden in de door ons uitgebrachte offerte, wordt er een afspraak gemaakt over de datum van uitvoer.
Een week voor de geplande uitvoer, zullen wij de afspraak nogmaals bevestigen. Bij buitenwerkzaamheden zijn wij natuurlijk in een aantal gevallen afhankelijk van de weersomstandigheden.
Wij streven een zeer hoog kwaliteistniveau na en wanneer de weersomstandigheden afbreuk aan deze kwaliteit zouden kunnen doen, dan zullen we de planning in overleg moeten herzien.

Op de dagen van uitvoer zullen onze schilders aanwezig zijn van maandag tot en met vrijdag, van 7.30 uur tot 16.00 uur. In bepaalde gevallen kan hier in overleg met de opdrachtgever vanaf geweken worden. Tijdens de werkzaamheden zullen wij er alles aan doen de de overlast tot een minimum te beperken. Voorafgaand aan de werkzaamheden zullen de schilders de volgorde van werken met u doornemen. Wij gebruiken uitsluitend professioneel materiaal van de hoogste kwaliteit, van schuurpapier tot en met de verf. Onafhankelijk onderzoek heeft uitgewezen dat professionele verf gewoon veel langer mee gaat dan bijvoorbeeld verf van de bouwmarkt..