Onderhoud NL garantie:

De Erkenningsregeling Schilders (AF) bestaat sinds 1995 en is opgericht voor alle bedrijven die in het bezit zijn van alle bedrijfstechnische- en vakdiploma’s.
Sinds 2016 is dit veranderd in onderhoudnlgarantie. Periodiek worden alle diploma’s en bedrijfsgegevens gecontroleerd en wordt er een inspectie uitgevoerd op verschillende uitgevoerde en in uitvoer zijnde werken. Tevens wordt de kwaliteit van de offertes en het naleven van de garantiebepalingen (b.v. 3 jaar garantie voor buitenschilderwerk) beoordeeld.
Alles is er op gericht de kwaliteit van de werkzaamheden van de ongeveer 1400 aangesloten bedrijven te waarborgen. Schildersbedrijf Piet van Dijk is sinds de oprichting lid van onderhoudnlgarantie, omdat ook wij de kwaliteit van onze werkzaamheden hoog in het vaandel hebben staan.

Rapportage:

Wij vinden het zeer belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Niet alleen de werkzaamheden zelf, maar ook uw beleving van het geheel. Ofschoon wij onze uiterste best doen om volledig aan uw verwachting te voldoen, kan het natuurlijk voorkomen dat u op de een of andere manier teleurgesteld bent. Natuurlijk vinden wij het ook super fijn als wij van u horen dat alles naar verwachting verlopen is! Dit onderzoek is een initiatief van onze branche organisatie. Het formulier mag eventueel anoniem ingevuld worden. De uitkomsten stellen ons in staat om ons bedrijf op een nog hoger niveau te tillen. Als u op deze Met deze link klikt, dan kunt u de enquete invullen.

Alvast vriendelijk bedankt voor uw mening.

Contact

Wilt u graag weten wat er mogelijk is en wat schildersbedrijf Piet van Dijk voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.